IN SITU nous llenguatges dins l’àmbit de les arts del moviment.

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ INSITU

16, 17 i 18 de desembre 2016

El 16, 17 i 18 de desembre tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica de Barcelona la nova edició d’INSITU 2016. La programació IN SITU es caracteritza per ser una programació arriscada, presentant treballs experimentals, que indaguen en la recerca de nous llenguatges dins l’àmbit de les arts del moviment.

La nova edició d’INSITU presentarà 6 peces de creadors independents de l’escena catalana sota un nou format d’exhibició: “Ji Gou: Preludi i fuga en La Menor” de Neus Villà, “Labranza” del Col·lectiu Lamajara, “Imaginarium frame” de Manel Salas, “Rewrite” d’Albert Quesada i Roger Costa, “Breve ensayo sobre la nada” de Iris Heitzinger i “Cúmul” del Col·lectiu Lema.

Enguany IN SITU proposa un nou format d’exhibició a través d’un recorregut d’una hora aproximada per diferents espais de l‘Arts Santa Mónica. Es podran veure 3 VERSIONS-SITE, és a dir versions de peces adaptades a l’espai, de les 6 peces seleccionades cada un del dies de la Mostra (divendres 16 i  dissabte 17 de desembre).

Diumenge 18 (12h a 15h) IN SITU organitza una taula rodona/vermut oberta a tothom on es convida als artistes participants de les 5 edicions de la Mostra i els espais i festivals col·laboradors a debatre sobre la situació del sector.

Addicionalment IN SITU continua apostant per la idea de compartir el procés creatiu de les peces més enllà de l’exhibició, i un any més proposa uns tallers “Sessions obertes amb l’artista”, previs a la exhibició de les peces, que tindran lloc a l’espai de creació La Caldera el 9 i 10 de desembre. IN SITU convida a tothom que estigui interessat en la dansa i el seu procés a participar-hi. No cal experiència prèvia en dansa ni en les arts del moviment, la simple curiositat com a espectador és suficient per poder gaudir d’aquests tallers.

captura-de-pantalla-2016-12-12-a-les-16-36-05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *