Insurreccions. MNAC, del 24/02 fins el 21/05

03 Insurreccions camara2 reuneix prop de 300 obres, de més d’un centenar d’autors diferents. Tenen en comú el tema de les emocions col·lectives i els esdeveniments polítics que comporten moviments com ara revoltes, insubmissió, agitació política, moviments socials i revolucions de tot tipus.

L’exposició es fonamenta en el treball històric i teòric realitzat pel filòsof, historiador d’art i comissari de l’exposició Georges Didi-Huberman.

Aquesta exposició ha estat organitzada pel Jeu de Paume, París, en col·laboració amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya per a la presentació a Barcelona, i amb la participació de MUNTREF – Museo de la Universidad Nacional de Tres de Febrero, Buenos Aires; MUAC – Museo Universitario de Arte contemporáneo; UNAM, Mèxic, i la Galerie de l’UQAM – Université du Quebec a Mont-real.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *