Skip to main content

Enginyeria de Sistemes Audiovisuals/ DÍGIT, ha desenvolupat pel Museu del Montsià un sistema audiovisual i interactiu basat en la filosofia Cloud computing. Gràcies a aquest sistema s’han minimitzant els costos de la maquinària instal.lada així com el seu manteniment. Amb un sol gestor de continguts es podran actualitzar en minuts la totalitat dels vídeos, imatges, sons i textos. En les remodelades sales del museu podrem gaudir d’onze interactius, quatre audiovisuals, cinc reproductors de bandes sonores i una càmera de vídeo remota. Aquesta és una aposta decidida de DÍGIT per desenvolupar i implementar aquest tipus d’arquitectura que en poc temps s’estendrà: al Museo Activo de Jaén, al Centre d’interpretació de la batalla de Talamanca o al Museu dels Minerals d’Arenys de Mar.

admin

Author admin

More posts by admin